Cara Transfer BSN Ke Bank Lain Guna DUIT NOW – Instant Transfer

Cara Buat Duit
Spread the love

Download Rahsia Buat Duit RM200 Sehari

Download Cara Buat Duit Goyang Kaki DiRumah

Klik Rahsia Budak Kilang Buat Duit RM1000 Sehari

Klik Cara Buat Duit Dari Rumah Copy Paste RM200 Sehari

52 thoughts on “Cara Transfer BSN Ke Bank Lain Guna DUIT NOW – Instant Transfer

  1. Terbaik lah BSN, bank rakyat marhean. Servis perkhidmatan dah padu, laman web pun laju. Dah naik taraf dan ada macam-macam fungsi. Tak perlu dah bukak akaun bank lain.

  2. BSN still the funniest bank in the world. When we don’t use the online banking for 2 months, it will be deactivated.

    1. Sebenarnya 3 bulan,sy baru je kena.
      Nk hidupkan balik internet banking kena call customer servis.

  3. Tumpang tanya, kalau transfer guna IBG di atm bsn ke maybank ambil masa berapa lama? Thank you utk info πŸ™‚

    1. @Mohamad Shafizi 5 hari bekerja ke awk? Kalau thari bekerja still x masuk lagi awk cuba call bsn center ye..maybe pegawai bsn dapat membantu awk

    2. @PiTutorial hari sabtu dia hantar. Tapi sampai sekarang belum masuk. Resit dah tulis accepted for prossecing
      Saya pakai maybank

  4. Kalau bank yang kita nak transfer duit tu tak daftar duitNow boleh jgk ke? Kena duaΒ² pihak daftar ke sebelah pihak je?

    1. Boleh je awk…duitnow tu fungsi yg bsn perkenalkan untuk instant transfer je…xde kesan apa2 pun awk

    1. xperlu pun awk…asalkan awk guna account number ye..kalau pakai nombor telefon kena daftar duitnow ye awk

  5. Alhamdulillah. Kebetulan sy sdg cari maklumat tentang ini. Terima kasih kerana perkongsian ini. Semoga admin sukses.

  6. Transfer guna duitnow ni memang automatic duit yg transfer daripada bank bsn ke bank lain tu mmg akan terus transfer pada masa yg sama ke ?

  7. Bagi anda yang tidak mempunyai fungsian transfer, anda perlu menghubungi BSN Centre di talian 1-300-88-1900 untuk aktifkan MYBSN anda. Pegawai BSN akan minta maklumat berkaitan NO IC, NO KAD DEBIT, NAMA PENUH PADA IC, NOMBOR TELEFON DAN ALAMAT TERKINI. Selepas 5 minit barulah anda boleh login semula MYBSN anda dan fungsian tranfer susah pun ada dalam MYBSN anda.

    1. @PiTutorial sis kalau sy punya Mybsn xda yg transfer smua tu, sy msh boleh register Duitnow x? Atau sy kena call Bsn actve kan pstu bru boleh buat Duitnow

  8. Saya masih belum menerima duitnow dr BSN yang dibuat oleh kawan saya. Sepatitnya DUITNOW instant tranfer je tetapai sudah 2 hari ianya masih tidak masuk.Sedangkan slip transaction tlh dihantar kepada saya berjaya tetapi di slip BSN tu ada perkataan SATUS REFERENCE/JOMPay REFERENCE.Kenapa pg ke jompay modul plk sdgkan transcation description :DUITNOW PAY TO PROXY
    Apakah itu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.